top of page

Inspiration &
Vidensdeling

Med over 20 års erfaring i at producere video content til danske og internationale virksomheder og organisationer, har jeg oppearbejdet en vis knowhow om hvad der skal til for at producere engagerende videoer. Videoer der rammer målgruppen med de rigtige budskaber, på de rigtige platforme og med den rette effekt.

Et knowhow der også er blevet styrket igennem min tid som konsulent og skoleleder for Danmarks største uafhængige filmskole; Kort & Dokumentar Filmskolen.

På denne side vil jeg gerne dele nogle af mine erfaringer ved at dele lidt inspiration og knowhow fra min værktøjskasse. Værktøjer jeg selv har tilegnet og værktøjer jeg har lært igennem et mangeårigt samarbejde med nogle Danmarks dygtigste filmskabere.

De 3 vigtigste ting når du skal producere video content.

Hvad er egentlig de vigtigste ting jeg har lært, efter at have produceret video content til en stribe af danske og internationale virksomheder og organisationer i næsten 20 år?

Hvad skal der egentligt til for at få et fedt resultat som kunden bliver glad for?

I videoen deler jeg de 3 vigtigste ting jeg har lært efter flere hunderede videoproduktioner.

Hvordan skaber du fængende videoer

Video er et audio visuelt medie og selvfølgelig er det enormt vigtigt at billede og lyd er i orden og der bliver kælet for klipningen m.m. Men det der skal binde det hele sammen er den gode idé.

 

Hvordan får man så den gode idé til fængende video content? Gode idéer er ikke noget der kommer naturligt til særlige kreative sjæle. Gode idéer er noget man arbejder sig frem til.

Se med når jeg deler hvordan jeg og min ven Thomas Buchwald Andersen gik til en produktion for Peugeot og hvordan vi arbejdede os frem til den bærende idé bag videoen.

Hvordan laver du video: Eksponering

Denne artikel giver et overskueligt indblik i hvad eksponering til video er og en bedre forståelse for hvordan du (ved at følge nogle enkle regler) kan få styr på eksponeringen i dine videoer.

Læs artiklen her

OPTAGELSE STRAND 2.jpg

Hvordan laver du video: Hvidbalance

Hvid er vel bare hvid? Det er faktisk ikke tilfældet. Hvis du vil være sikker på, at dine videoer får naturlige og flotte farver, så skal du havde styr på din hvidbalance.

Læs artiklen her

IMG_2485.jpeg
bottom of page